MOCHETA MODULARA SPECIALA

Capital este o mocheta in dale mai rar de gasit deoarece are consistenta compacta din poliamida solution dyed si este fabricata printr-o tehnologie cu totul speciala. Culorile sunt majoritatea uni iar cateva  alterneaza nuante de gri inchis – deschis. Facand corp comun cu un suport din poliflex si avand o grosime totala de 7 mm la un gramaj de 400 gr/ mp, fata mochetei se prezinta ca un fel de spate reinventat. Clasa de traffic devine astfel 33 A – utilizare continua. Alte calitati exceptionale: mocheta Capital este ignifuga BflS1, antiderapanta si antistatica (nu se impregneaza cu praf si nu se incarca electrostatic). Ideala pentru spatii tehnice speciale, cu accesibilitate redusa sau locuri publice cu trafic extrem, mocheta Capital in dale se preteaza si la incalzirea prin podea. Mocheta este extrem de stabila dimensional si la fel de usor de intretinut ca si o pardoseala PVC nelucioasa.

Lego este o pardoseala PVC in module care se asambleaza foarte usor, drenand apa si uscandu-se rapid. Poate fi folosita si ca sol sportiv, in module mai mari (peste 20 cm) sau doar cu simplu rol de trecere peste suprafete dificile la intrarea in cladiri.

Mocheta naturala Sisal

Mocheta Sisal este o impletitura densa de fire naturale, in module, pentru spatiile de lux, atat interioare, cat si exterioare. Compozitia firelor poate fi iarba de mare, cocos, lana tratata sau alte fibre naturale exotice. Acest tip de mocheta poate fi livrata atat in dale, cat si in role sau covorase cu margine de cauciuc, mai inguste sau mai late, inclusiv fasii taiate special pentru trepte. Preturile incep de la 40 eur / mp.