Arcade / Arcade Spezial este o mocheta germana tunsa cu aspect plusat si foarte densa (aproximativ 200 000 de noduri), pentru trafic intens clasa 33 dar confort un pic mai redus. Pentru un confort ceva mai mare cu mentinerea traficului, exista si varianta Arcade Spezial, ceva mai goasa dar si mai densa. Pret (fara TVA) pentru colectii (3 cataloage Hospitality cromojet): 15 EUR / mp, si 17 EUR / mp pentru varianta superioara.

Art este noul brand de mocheta de la Halbmond, cu gramaj de 1050 grame / mp (fara suport), folosita in zonele de super – trafic: holuri de hotel, sali de conferinta, scari sau lobby – uri dar si in sali de evenimente si restaurante. Marea ei calitate este reprezentata de firul din poliamida Antron 6.6, extrem de rezistent la trafic si la murdarire, fir care poate fi ignifugat suplimentar sau teflonat. Pretul (fara TVA), pe suport AB este 21,5 EUR / mp pentru colectii si 24,5 EUR / mp pentru personalizarea totala.

Artemis este produsul din lana germana 80 – 20 care satisface in mod real necesarul de confort si trafic in spatiile de lux, incadrandu-se in toate normele tehnice pentru mocheta hotelurilor de 5 stele, inclusiv pretabilitatea la incalzirea prin pardoseala. Fiind compusa din 80 %  lana si 20 % poliamida, cu fir tratat antistatic si printabila cromojet, mocheta elimina neajunsurile provocate de productia 100 % lana cum ar fi scamosare, incarcare electrostatica si imbacsire rapida. Materialul este un velur saxony cu gramaj intre 1050 si 1850 gr / mp si inaltimi de la 8 mm pana la 11 mm. Acusticitatea de exceptie (33 db), tratamentul antistatic dar mai ales clasa de ignifugare CflS1 (deosebita pentru lana) fac ca mocheta Artemis sa fie cautata atat in spatiile publice, dar mai ales in cele de lux combinat cu un trafic minim de clasa 32. Grosimea poate se creasca cu inca 1 cm prin aplicarea unui suport de pasla optional (300 gr, 550 gr sau chiar 1000 gr / mp ). Desi moale la atingere, mocheta Artemis se preteaza atat la scari cat si la scaune cu rotile. Preturi (fara TVA) pentru Artemis 1050 gr: 31 eur / mp pentru colectii si 36 eur / mp pentru personalizare totala, orice model dorit, inclusiv logo-uri sau desene artistice, cu linii fine.