Mocheta PVC Curly. Mocheta Curly este fabricata din fire pvc monofilament extrudate, 100 % din material polimeric, fire care au fost rasucite sub forma de Spaghetti bolul fiind apoi laminat uniform. Mocheta grea, cu aspect conglomerat, Curly are un drenaj aproape instantaneu de apa, desi si grosimea ei este destul de mare (aproximativ 1 cm), la o greutate totala de 3400 gr / mp. Se livreaza in role de 1,2 x 6 m dar este disponibila si in covorase de dimensiuni standard cu sau fara margine de cauciuc. Suportul de cauciuc perforat are un rol anti-alunecare. Pret: 39 EUR /mp.

 

Bariera de praf 4 Entry. O mocheta de exterior pe care o oferim la un pret exceptional este 4 Entry. Mocheta este fabricata dintr-un textil plastifiat cu aspect metalic, dotat cu hdroizoliatie si tratament anti UV, tesut pe un suport de cauciuc dur, cu gauri de drenaj al apei. La atingere este semirugoasa, grosimea ei medie fiind de cca 8 mm. Latimile de livrare sunt 2 si respectiv 4 m, cu lungimi ale rolei de cel mult 20 m. Pret promotional: 12,9 EUR fara TVA. Optional i se poate atasa o margine de cauciuc care costa 6,5 eur / m liniar.

 

Covoare de exterior Rinos. Rinos produce in Olanda mai multe tipuri de mocheta de exterior profesionala. Va indicam in continuare 5 variante: Catch (uni – rugos + semiabsorbant), Tropheo – cu mici patratele pe culoare dominanta  rugoasa imitatie de cocos, Dimension (uni + semiabsorbant cu aspect cauciucat antiderapanta), Pantera (uni, densa si putin absorbanta) si Conection (striata predominant absorbanta + dungi rugoase). Preturile incep de la 35 EUR / mp, pentru cantitate mare comandata.

 

EPDM – dale elastomer. Cauciucul sintetic elastomer EPDM (etilen-propilen-dien-monomer) este livrabil in dale si in role, pentru locuri de joaca. Pretul nu depaseste 20 eur / mp pentru dalele stoc cu granulatie trafic. Rezistent la apa si la temperaturi extreme, prezentand o buna  conductivitate dielectrica, materialul este folosit si la acoperisuri si terase dar si la alei sau treceri speciale aflate in exterioare rezidentiale. Acustic si rezistent, materialul EPDM se poate turna ca asfaltul, cu o masina speciala, cu conditia ca denivelarile cele mai adanci sa nu depaseasca 1 cm.