Mocheta pentru pereti

Mocheta Rev-Expo cu clasa se ignifugare Cfl S1 si gramaj de 650 gr / mp se livreaza la 2 m latime si se preteaza pentru peretii cinematografelor si ai birourilor care doresc antifonare, fiind extrem de fonoabsorbanta. Desi grosimea este de 8 mm, mocheta este foarte usoara. Pret: 4,5 eur/  mp fara TVA.

 

Mocheta Pure Air

Mocheta Pure Air este confectionata printr-o tehnologie revolutionara, avand caracteristica unica de a pastra aerul curat din incapere, cu pana la de 10 ori mai eficient decat piatra sau parchetul. Aceasta mocheta, confectionata in dale, retine praful si nu il lasa in atmosfera, fiind ideala pentru spatiile profesionale care necesita aer pur dar si mai necesara in cazul persoanelor sensibile, batrani sau copii. Pure Air este disponibila in stoc pe nuante de gri si negru in dungi dar se poate comanda intr-o infinitate de culori. Pentru moment, tehnololgia nu a permis decat o suprafata aspra la atingere, cercetatorii belgieni anuntand totusi pentru urmatorii anii intentia de a crea si o mocheta mai „soft” cu aceleasi caracteristici.

 

Mocheta vinil impletit

Un material foarte interesant de acoperit pardoseala si peretii este mocheta vinil impletit care, desi arata ca o pardoaseala textila, are in schimb cele mai bune caracteristice ale vinilului: durabilitate si mentenanta. Produsul este destinat unor utilizari diverse: cladiri de birouri, hoteluri, banci, scoli, mediu medical si magazine. Poate fi folosit si in resedinte private cum ar fi bucatarii, balcoane si scari. Este usor de instalat si se mentine curat, datorita suprafetei de care nu se lipeste apa si praful. Vinilul impletit este o mocheta de folosinta indelungata si poate fi taiata in orice directie fara riscul destramarii. Rezistenta la foc si fonoabsorbanta, culorile sale sunt rezistente inclusiv la UV. Materialul poate fi livrat in rola sau dale. Gramaj : 3000 gr / mp la role si 4000 gr / mp la dale. Grosimea este de 3 mm la rola si 4 mm la dale. Latimi de rola : 2 m, 70 cm, 50 cm; Lungimi : 25-50 m. Diametru rolei : 30 cm ; Dalele pot fi livrate la dimensiunile standard: 25 x 50 cm, 50 x 50 cm, 100 x 100 cm sau triunghiuri. Mocheta are o foarte buna stabilitate dimensionala si se preteaza la incalizirea prin pardoseala. Alte destinatii pot fi:  sali din gimnastica, bai si hoteluri.